Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Tegle sa poklopcem

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika Set keramičkih tegli roze 7/1

Set keramičkih tegli roze 7/1

5.750 RSD
Slika KUTIJA 10x10x28.5 cm

KUTIJA 10x10x28.5 cm

Ova kutija zanimljivog dizajna može biti idealna za čuvanje bombona, orašastih plodova, suvog voća ili kolačića. Poklopac će zaštiti vašu hranu i sprečiti njeno sušenje. Kutija se sastoji iz tri dela tako da vrlo jednostavno možete izvaditi sadržaj iz kutije. Ova kutija uklopiće se u svaku prostoriju, a možete je postaviti u svoju kuhinju, sobu ili kancelariju.
1.190 RSD
Slika KUTIJE 18/1

KUTIJE 18/1

Ove kutije su vrhunsko rešenje za održavanje organizovane kuhinje i bez nereda. Ovaj set uključuje 18 kutija u tri dimenzije, 6 velikih, 6 srednjih i 6 malih. Izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je pogodna za hranu i lako se čisti. S obzirom na to da su providne i da vidite šta se nalazi u njma, izbećićete traženje začina po policama i ostavi kako biste pronašli šta vam treba. Poklopci kutija su hermetički zatvoreni kako bi zaštitili vašu hranu od vlage i spoljašnjih faktora. Postavite svoje kutije i počnite uživati ​​u organizovanoj i čistoj kuhinji!
5.790 RSD
Slika KUTIJE 12/1

KUTIJE 12/1

Ove kutije su vrhunsko rešenje za održavanje organizovane kuhinje i bez nereda. Ovaj set uključuje 12 kutija u tri dimenzije, 4 velike, 4 srednje i 4 male. Izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je pogodna za hranu i lako se čisti. S obzirom na to da su providne i da vidite šta se nalazi u njma, izbećićete traženje začina po policama i ostavi kako biste pronašli šta vam treba. Poklopci kutija su hermetički zatvoreni kako bi zaštitili vašu hranu od vlage i spoljašnjih faktora. Postavite svoje kutije i počnite uživati ​​u organizovanoj i čistoj kuhinji!
2.690 RSD
Slika KUTIJE 9/1

KUTIJE 9/1

Ove kutije su vrhunsko rešenje za održavanje organizovane kuhinje i bez nereda. Ovaj set uključuje 9 kutija u tri dimenzije, 3 velike, 3 srednje i 3 male. Izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je pogodna za hranu i lako se čisti. S obzirom na to da su providne i da vidite šta se nalazi u njma, izbećićete traženje začina po policama i ostavi kako biste pronašli šta vam treba. Poklopci kutija su hermetički zatvoreni kako bi zaštitili vašu hranu od vlage i spoljašnjih faktora. Postavite svoje kutije i počnite uživati ​​u organizovanoj i čistoj kuhinji!
2.390 RSD
Slika Kutije 3/1 10x10x16.5 cm

Kutije 3/1 10x10x16.5 cm

Set se sastoji od 3 kutije istih dimenzija. Ovo je idealno rešenje za organizaciju hrane, grickalica, slatkiša ili kolačića. Uklopiće se u svaku kuhinju, a vaš prostor za pripremu hrane uvek će biti sređen i uredan.
1.190 RSD
Slika Tegla 9.6x9.6x14.5 cm

Tegla 9.6x9.6x14.5 cm

Idealna za čuvanje vaših namirnica, začina, kafe ili keksića. Ima prozirnu, izdržljivu staklenu konstrukciju, hermetički poklopac čuva vašu hranu svežom i zaštićenom od spoljnih faktora, a široki otvor olakšava vam korišćenje i održavanje tegle. Sa svojim klasičnim dizajnom, ova tegla će izgledati sjajno u svakoj kuhinji!
650 RSD
Slika Tegla 9.6x9.6x11 cm

Tegla 9.6x9.6x11 cm

Idealna za čuvanje vaših namirnica, začina, kafe ili keksića. Ima prozirnu, izdržljivu staklenu konstrukciju, hermetički poklopac čuva vašu hranu svežom i zaštićenom od spoljnih faktora, a široki otvor olakšava vam korišćenje i održavanje tegle. Sa svojim klasičnim dizajnom, ova tegla će izgledati sjajno u svakoj kuhinji!
590 RSD
Slika TEGLA  7x7x9.5 cm

TEGLA 7x7x9.5 cm

Ova staklena tegla savršeno je rešenje za čuvanje vaših namirnica, začina, kafe ili keksića. Pored toga, možete dekorisati vašu kuhinju pomoću ovih tegli, što će ujedno i davati izgled sređene i organizovan prostorije. Ima prozirnu, izdržljivu staklenu konstrukciju, hermetički poklopac čuva vašu hranu svežom i zaštićenom od spoljnih faktora, a široki otvor olakšava vam korišćenje i održavanje tegle. Sa svojim klasičnim dizajnom, ova tegla će izgledati sjajno u svakoj kuhinji!
550 RSD
Slika TEGLA 9.6x9.6x20 CM

TEGLA 9.6x9.6x20 CM

Ova staklena tegla savršeno je rešenje za čuvanje vaših namirnica, začina, kafe ili keksića. Ima prozirnu, izdržljivu staklenu konstrukciju, hermetički poklopac čuva vašu hranu svežom i zaštićenom od spoljnih faktora, a široki otvor olakšava vam korišćenje i održavanje tegle. Sa svojim klasičnim dizajnom, ova tegla će izgledati sjajno u svakoj kuhinji!
750 RSD
Slika STAKLENA TEGLA SA POKLOPCEM 750ml

STAKLENA TEGLA SA POKLOPCEM 750ml

999 RSD
Slika STAKLENA TEGLA SA POKLOPCEM 500ml

STAKLENA TEGLA SA POKLOPCEM 500ml

930 RSD