Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Stolovi za šminkanje

Stolovi za šminkanje pomažu vam da kreirate svoj kutak za ulepšavanje i da poboljšate svoje rituale pomoću pažljivog odabira nameštaja. U našem asortimanu možete pronaći stolove različitih veličina i boja. Stolovi za šminkanje su dizajnirani tako da vam olakšaju organizaciju šminke, kozmetike i svih porebnih preparata, a na vama ostaje samo da uživate u procesu ulepšavanje.

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika STO ZA ŠMINKANJE 50X50X128

STO ZA ŠMINKANJE 50X50X128

Ovaj sto je savršen dodatak svakoj spavaćoj ili garderobnoj sobi, veoma je praktičan i zauzima malo mesta u prostoriji. Fioka za organizaciju vaše šminke i drugih kozmetičkih proizvoda, održavaće vaš sto čistim i urednim. Izrađen od je od savremenih pločastih materijala obloženih melaminom. Ovaj sto za šminkanje je izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Nadogradite svoju ''beauty'' rutinu sa našim stolom za šminkanje već danas!
19.990 RSD
Slika Sto za šminkanje 65x35x139 cm

Sto za šminkanje 65x35x139 cm

Sa svojim čistim linijama i modernim dizajnom, ovaj sto je savršen dodatak svakoj spavaćoj ili garderobnoj sobi. Tri fioke za organizaciju vaše šminke i drugih kozmetičkih proizvoda, održavaće vaš sto čistim i urednim. Izrađen od je od savremenih pločastih materijala obloženih melaminom, ovaj sto za šminkanje je izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Nadogradite svoju ''beauty'' rutinu sa našim stolom za šminkanje već danas!
24.990 RSD
Slika Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje izrađen od je od savremenih pločastih materijala obloženih melaminom. Možete ga pričvrstiti za zid, veoma je praktičan, ima ogledalo i dovoljno mesta za odlaganje, što vam omogućava da svoj prostor za šminkanje lepo organizujete i uvek držite urednim. Njegov jednostavan i moderan dizajn uklopiće se u svaku prostoriju. Neka svako jutro bude lepše uz novi prostor za šminkanje i sređivanje frizure za svaki polazak u školu, na posao ili kafu sa prijateljicama!
28.590 RSD
Slika Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje 120x60x96 cm

Sto za šminkanje izrađen od je od savremenih pločastih materijala obloženih melaminom. Melaminski premaz ima odlična svojstva, a neki od njih su to što se ne uništava u kontaktu sa vodom, stabilno podnosi kućne hemikalije, ne bledi pod uticajem ultraljubičastog zračenja. Ovaj sto možete pričvrstiti za zid, veoma je praktičan, ima ogledalo i dovoljno mesta za odlaganje, što vam omogućava da svoj prostor za šminkanje lepo organizujete i uvek držite urednim. Njegov jednostavan i moderan dizajn uklopiće se u svaku prostoriju. Neka svako jutro bude lepše uz novi prostor za šminkanje i sređivanje frizure za svaki polazak u školu, na posao ili kafu sa prijateljicama!
28.590 RSD
Slika Sto za šminkanje 120x42x165cm

Sto za šminkanje 120x42x165cm

Sa belom bojom koja se lako uklapa u svaki enterijer, ovaj sto za šminkanje će biti pravi izbor za one koji traže praktičnost i lepotu. Izrađen je od kvalitetnog materijala i elegantnog dizajna. Sadrži dva ormarića i fioku, što vam omogućava da uvek imate sve na dohat ruke i da vaš sto uvek bude uredan i organizovan.
32.890 RSD