Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Pekači

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika PEKAČ ZA MAFINE 35 cm

PEKAČ ZA MAFINE 35 cm

Neprijanjajuća pravougaona posuda za mafina izrađena je od karbonskog čelika sa kamenim premazom. Omogućava vam pripremu 12 komada mafina, kolačića ili proje. Neprijanjajuća obloga omogućava brzo i jednostavno vađenje mafina iz kalupa, kao i jednostavno čišćenje kalupa nakon upotrebe.
979 RSD
Slika Aluminijumska šerpa 4 L

Aluminijumska šerpa 4 L

Aluminijumska šerpa je izrađena je od visokokvalitetnih materijala, sa pet slojeva neprijanjajućeg kamenog premaza. Uz pomoć ovog premaza, hrana vam se neće lepiti za šerpu i biće vam veoma lako da je operete nakon upotrebe. Ova šerpa osiguravaće vam savršeno zdravo kuvanje, izuzetnog ukusa. Neklizajuće, ergonomske drvene ručke ostaju hladne čak i nakon više sati kuvanja i omogućavaju jednostavno korištenje posude. Prikladna je za sve šporete: plinske, električne, keramičke, halogene i indukcione. Može se prati u mašini za sudove.
5.590 RSD
Slika SILIKONSKE MODLE 12/1

SILIKONSKE MODLE 12/1

Set sadrži 12 silikonskih modli koje su pogodne za pripremu mafina, lava kolača, proje, jaja i dr. Visokokvalitetni silikon je veoma mekan, fleksibilan i savitljiv što omogućava lako vađenje mafina iz modli, na način da oni ostani u svom savršenom obliku. Višekratne su i veoma lako se peru. Pored kolača i poslastica koji se peku, ove modle možete koristiti i za pripremu hladnih poslastica tako što ćete smesu staviti u modle i ostaviti u frižideru ili zamrzivaču da se smesa stegne. Pogodne za temperature od -40 do 230 stepeni. Mogu da se peru u mašini za sudove. Prečnik modli je 6.5cm, Kapacitet je 50ml.
699 RSD
Slika Modla srce za kolače 32x33x5 cm

Modla srce za kolače 32x33x5 cm

Pekač za kolače i torte u obliku srca napravljen je od čelika koji obezbeđuje ravnomernu distribuciju toplote u tiganju i bolji rezultat pečenja. Keramički premaz se ne lepi, omogućava lako uklanjanje hrane, kao i lako čišćenje tiganja nakon upotrebe. Idealan je i originalan poklon za ljubitelje kolača i torti. Težina je 0.45kg, Dužina je 33cm, Visina je 5cm, Širina je 32 cm, Kapacitet je 3 l.
950 RSD