Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri
Drvena daska namenjena je za sečenje hrane, ali može poslužiti i kao tanjir za serviranje. Neophodna je za pripremu svakog recepta, a omogućava Vam da radnu ploču držitite čistom, bez ogrebotina, ali i da zaštitite sečiva Vaših noževa. Napravljena je od visokokvalitetnog bambusovog drveta koji je 100% ekološki prihvatljiv i pogodan za kontakt sa hranom. Ove daske su potpuno prirodan i zdrav izbor za Vašu kuhinju. Imaju izdužen oblik sa praktičnom drškom za lakše korišćenje, a pored praktične primene mogu poslužiti i kao dekoracija na kuhinjskom zidu. Težina je 0.5kg, Dužina je 40.5cm, Visina je 1.5cm, Širina je 13cm.
Šifra: 21408
899 RSD
Napišite svoj komentar
  • Samo registrovani korisnici mogu pisati komentare.
*
*
Loše
Odlično
*
*
*
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i
Slika Salveta dekor 33x33 cm 20 komada

Salveta dekor 33x33 cm 20 komada

103 RSD
Slika Drvena oklagija 46 cm

Drvena oklagija 46 cm

Oklagija je napravljena od visokokvalitetnog bambusovog drveta koji je 100% ekološki prihvatljiv i pogodan u pripremi hrane. Idealna je za pravljenje kora za pitu, testa za picu, kolačića i svih drugih vrsta testa. Alternativno je možete koristiti za gnječenje orašastih plodova i omekšavanje mesa. Zasnovana na dizajnu savremenih kuhinjskih alata, prati principe funkcionalnosti i jednostavnosti kako bi pratila svakodnevne potrebe svake kuhinje. Težina je 0.2kg, Dužina je 46cm, Prečnk je 5cm.
1.635 RSD
Slika Kašika 11x35 cm

Kašika 11x35 cm

Kašika je namenjena za ceđenje i serviranje hrane. Izrađena je od visokokvalitetnog najlonskog materijala koji je pogodan za korišćenje i osigurava visoku otpornost na temperature do 200 stepeni. Ima neklizajuću ručku mekanu na dodir, za udobno i sigurno korišćenje. Otvor na vrhu omogućuje Vam da je okačite na zid i na taj način dekorišete svoju kuhinju, zajedno sa ostalim kuhinjskim alatima iz naše ponude. Pogodna za pranje u mašini za sudove. Pogodna za korišćenje u posudama i šerama od nerđajućeg čelika, kao i onih sa nelepljivim premazom, jer neće ošteti niti ogrebati površinu.
395 RSD