Zatvori
0
Vaša korpa je prazna.
Pretraga
Filteri

Daske za sečenje

Pogledajte kao Mreža Lista
Sortirajte po
Prikaz po stranici
Slika DRVENA DASKA I NOŽEVI ZA SEČENJE SIRA 33x18 cm

DRVENA DASKA I NOŽEVI ZA SEČENJE SIRA 33x18 cm

Set se sastoji od drvene daske i tri noža za različite namene, a idealni su za sečenje i serviranje sireva. Daska za sečenje napravljena od visokokvalitetnog bambusovog drveta koji je 100% ekološki prihvatljiv i pogodan za kontakt sa hranom. Oštrice noževa su izrađene od nerđajućeg čelika, veoma su oštre i olakšavaju sečenje čak i najtvrđih sireva. Zaobljene ručke od bambusa omogućavaju lakoću, preciznost i brzinu sečenja. Daska za sečenje dolazi sa: Šiljastim nožem od 12cm za tvrde sireve, širokim nožem od 12cm za tvrde sireve koji se mrve i viljuškom od 12cm za serviranje sira.
1.395 RSD
Slika DRVENA DASKA ZA SEČENJE 48,5x13x1,5 cm

DRVENA DASKA ZA SEČENJE 48,5x13x1,5 cm

Drvena daska namenjena je za sečenje hrane, ali može poslužiti i kao tanjir za serviranje. Neophodna je za pripremu svakog recepta, a omogućava Vam da radnu ploču držitite čistom, bez ogrebotina, ali i da zaštitite sečiva Vaših noževa. Napravljena je od visokokvalitetnog bambusovog drveta koji je 100% ekološki prihvatljiv i pogodan za kontakt sa hranom. Ove daske su potpuno prirodan i zdrav izbor za Vašu kuhinju. Imaju izdužen oblik sa praktičnom drškom za lakše korišćenje, a pored praktične primene mogu poslužiti i kao dekoracija na kuhinjskom zidu. Težina je 0.5kg, Dužina je 40.5cm, Visina je 1.5cm, Širina je 13cm.
899 RSD
Slika Daska od bambusa

Daska od bambusa

830 RSD
Slika Daska ananas veća

Daska ananas veća

1.270 RSD
Slika Drvena daska sa sečenje 40x25.5 cm

Drvena daska sa sečenje 40x25.5 cm

Drvena daska namenjena je za sečenje hrane, ali može poslužiti i kao tanjir za serviranje. Neophodna je za pripremu svakog recepta, a omogućava Vam da radnu ploču držitite čistom, bez ogrebotina, ali i da zaštitite sečiva Vaših noževa. Napravljena je od visokokvalitetnog bambusovog drveta koji je 100% ekološki prihvatljiv i pogodan za kontakt sa hranom. Ove daske su potpuno prirodan i zdrav izbor za Vašu kuhinju. Težina je 0.6kg, Dužina je 40cm, Visina je 1cm, Širina je 25.5cm.
998 RSD